PROTECȚIE PARDOSEALĂ LIFT

Mențineți pardoseala liftului în siguranță și atrăgătoare

Nu doar etajele la care se deplasează liftul dvs. trebuie îngrijite, ci și pardoseala liftului. Pasagerii care utilizează liftul zilnic pot provoca uzură  naturală dar,  când liftul este folosit la lucrări mai mari, poate suferi daune mai mari. Supravegherea protejării pardoselii liftului este o soluție pe termen lung pentru a preveni reparațiile costisitoare și întreruperea utilizării liftului, pentru o și mai bună experiență pentru cei care călătoresc în el.

SOLICITAȚI OFERTA DE PREȚ

Protecția noastră pentru pardoseală este o modalitate ușoară și  economică de asigurare a pardoselii liftului și de a ajuta la rezistența acestuia în timp.
Kapok88-inline-elevator-floor-protection-standard-img-800x520.jpg

Calitatea pardoselii liftului  poate fi uneori neglijată dar aceasta nu înseamnă că nu este importantă. Menținerea pardoselii liftului  într-o stare excelentă poate contribui la părerea unei persoane despre o clădire.

Liftul joacă un rol imens în prima impresie a unei persoane despre interiorul unei clădiri – la urma urmei, oamenii pot petrece ceva timp în el în timp ce călătoresc de la un etaj la altul. Menținerea pardoselii într-o stare bună are un impact mare asupra felului în care o persoană se simte în spațiul respectiv, mai ales dacă restul clădirii a beneficiat de multă investiție în decor.

Preluați controlul asupra protecției pardoselii liftului
Indiferent că preferați pardoseala standard sau cea mai densă, de calitate superioară, soluțiile noastre sunt făcute la comandă pentru obținerea unui strat de protecție care se potrivește de minune și care vă acoperă în diverse situații în anii viitori.

Protecția noastră standard pentru pardoseală este un covoraș de cauciuc de 3 mm, tăiat conform dimensiunii. Este perfect pentru multe activități, este ușor și este modalitatea cea mai ieftină de protejare a pardoselii liftului dvs. Este incredibil de flexibil și rezistent în ciuda costului său mic și este perfect pentru activități mici precum mutarea unor articole mari și a mobilei.

Pentru orice tip  de activitate, protecția noastră superioară pentru pardoseală este absolut indispensabilă. În loc de cauciuc, puteți proteja  pardoseala liftului cu plăci de  plastic de 12 mm grosime. Marginile sale îndoite, atașate la intrarea în lift înseamnă un transfer mai fin de pe pardoseală în lift în timpul împingerii obiectelor. Această pardoseală este o soluție excelentă, durabilă care vă oferă protecție ideală.

Dacă doriți chiar mai multă protecție pentru cabina liftului, combinarea protecției pardoselii cu soluțiile noastre pentru cabina liftului este modalitatea ideală de a preveni pagube costisitoare provocate liftului dvs.

Ce include?

  • Protecție pardoseală lift personalizată, tăiată cu precizie, cu material standard sau superior
  • Sfaturi și îndrumări pentru măsurători, montaj și orice alte întrebări
  • Livrare prin curierat
  • Timpi de execuție de 4  săptămâni

Prețurile noastre sunt personalizate, bazate pe nevoile dvs. specifice, deci, contactați-ne pentru a primi oferta de preț.

CONTACTAȚI-NE

Contactați-ne azi pentru a prelua controlul asupra pardoselii

Salutăm oportunitatea de a discuta despre cerințele dvs. pentru a vă putea oferi cele mai bune opțiuni pentru orice soluție de care aveți nevoie.

Contactați-ne folosind formularul sau vizitați pagina solicitați oferta de preț pentru a ne oferi detalii suplimentare despre cerințele dvs.

 

La Kapok (1988) Ltd, luăm în serios confidențialitatea și vom folosi informațiile dvs. personale numai pentru a vă administra solicitarea sau contul și pentru a furniza produsele și serviciile pe care ni le-ați solicitat. Cu toate acestea, din când în când ne-am dori să vă contactăm cu detalii despre alte produse, servicii sau oferte pe care le oferim. Dacă sunteți de acord ca noi să vă contactăm în acest scop, vă rugăm să bifați pentru a spune cum ați dori să vă contactăm:
Kapok (1988) Ltd poate distribui informațiile dvs. personale numai cu unul dintre distribuitorii noștri autorizați, așa cum este listat pe site-ul nostru web, și numai în legătură cu administrarea solicitarii, contului sau pentru a vă oferi produse și servicii excelente.