PROTECȚIE PENTRU CABINA LIFTULUI

O inovație superioară cu Antișoc pentru cea mai bună protecție pentru lift

Lifturile sunt investiții scumpe deci, este importantă menținerea acestora într-o stare bună. Ele constituie o parte integrală a multor clădiri, deci luarea măsurilor de prevenire a avariilor poate duce la economii imense și călători mult mai mulțumiți.

Obțineți o ofertă

Păstrarea unor experiențe pozitive ale pasagerilor, aspectul liftului sau prelungirea duratei de viață a acestuia sunt motivele principale pentru necesitatea unor soluții de primă clasă care vor păstra liftul dvs. într-o stare excelentă de funcționare. Iar, pe măsură ce tehnologia lifturilor se îmbunătățește, aceasta incluzând monitoare și interfețe pentru implicarea călătorilor pe parcursul călătoriei, nevoia de a proteja aceste active valoroase crește.
Kapok88-Drapes-main-img.jpg

Protecția cabinei liftului Kapok 88 vă ajută să preveniți cu ușurință și  comoditate uzura care duce la deteriorarea rapidă și care poate scurta viața liftului.

Husele noastre specializate sunt atârnate pe pereții liftului pentru a oferi un strat de  apărare (pe care aici la Kapok 88 îl numim 'Antișoc') care amortizează impactul. Astfel, puteți evita loviturile, zgârieturile și îndoiturile când plănuiți să deplasați obiecte cu liftul.

 

Aveți încredere în specialiști

În calitate de lider inovator european în protejarea cabinei liftului, noi dorim să ne asigurăm că, indiferent de nevoile dvs., liftul dumneavoastră poate fi menținut și protejat tot timpul.

Produsele noastre sunt utilizate în toată lumea, în locații precum Lakhta Tower și Buckingham Palace, pentru a proteja liftul de la activitățile de mutare a unor obiecte voluminoase până la transportarea între etaje a unor echipamente industriale grele. Cu o experiență de 30 ani în furnizarea produselor de primă clasă, noi suntem specialiști în protecția de calitate a liftului.

Ne-am construit o reputație solidă în domeniul calității, prețului, serviciului și vitezei pentru a asigura obținerea unei experiențe superioare fără un preț inutil de  mare.

Protecția noastră pentru lift poate fi personalizată pentru liftul dvs. pentru a garanta că se potrivește perfect sau puteți achiziționa o soluție unică finită proiectată pentru a se potrivi unei game diverse de lifturi.

Protecție personalizată pentru cabina liftului
Căptușeală de protecție croită pe măsură cu accesorii permanente sau temporare pentru o potrivire garantată, cu montaj ușor de fiecare dată. Această soluție este perfectă pentru lifturile care necesită un design personalizat sau pentru lifturi multiple de aceeași mărime care ar putea beneficia de un montaj rapid care să reducă intervalul de întrerupere cât de mult posibil.

Prin pachetul nostru de protecție a cabinei executat la comandă,  oferim huse făcute de mână conform specificațiilor exacte ale liftului dvs. Veți beneficia de panouri măsurate special pentru butoane sau monitoare și putem instala și orice alte accesorii necesare liftului dvs. pentru ca să puteți monta sau scoate husele repede și ușor,  în câteva minute.

Acest echipament este incalculabil la creșterea duratei vieții liftului dvs., întrucât previne uzura ce poate constitui factorul numărul unu în problemele timpurii neașteptate ale liftului dumneavoastră.

Mai oferim și huse de culori diverse care să se asorteze cu decorul sau brandul clădirii dvs.,  precum și câteva tipuri de accesorii minimaliste, elegante.

În calitate de serviciu ‘one stop shop’, efectuăm vizite gratuite pe teren, pe teritoriul Marii Britanii, unde vă putem oferi sfaturi despre soluțiile potrivite dumneavoastră și vom face măsurătorile precum și. Pentru firmele din afara Marii Britanii, acest serviciu este furnizat de către distribuitorii noștri. Durata de execuție a comenzii este în jur în 4 săptămâni, deci, noua dumneavoastră soluție va sosi la dvs. foarte repede.

Prețul pachetelor făcute la comandă este personalizat conform cerințelor dvs. exacte, deci, contactați-ne acum pentru o ofertă de preț.

 

Ce include?

 • Vizite pe teren pentru  efectuarea de măsurători, furnizarea sfaturilor și
 • Protecție pentru cabina lift confecționată de mână, la comandă, potrivire garantată
 • Material reversibil rezistent la foc și apă
 • Panouri PVC pentru accesarea butoanelor, comenzilor și monitoarelor liftului
 • La alegere, brandul firmei și huse de culoarea bej, albastru, gri, maro sau negru
 • Opțiuni multiple de montaj conform cerințelor dvs.
 • Livrare prin curierat
 • Execuție comandă 4 săptămâni
 • Opțional, protecție temporară pentru pardoseală

Accesorii și montaj

Oferim o gamă excelentă de montaje  permanente și temporare potrivite cu cerințele dvs. practice și decorative. Puteți vedea opțiunile noastre în detaliu în galeria noastră foto sau ne puteți contacta pentru a afla mai multe informații despre ce putem oferi.

Protecție finită pentru cabina liftului
Trusa noastră de cinci-piese pentru protejarea pereților este proiectată a se potrivi majorității lifturilor de persoane și se poate transporta ușor dintr-un loc în altul. Această trusă este perfectă pentru protecția diverselor lifturi și pentru a o avea la îndemână când vă deplasați.

Pachetul nostru modular de protecție a cabinei este perfect pentru protecția lifturilor de diverse mărimi deoarece designul flexibil permite folosirea acestuia pe lungimea majorității lifturilor. Această trusă portabilă poate fi depozitată și transportată în diverse locații. Oferă cea mai bună protecție împotriva daunelor accidentale și a reparațiilor costisitoare a majorității lifturilor și a oricăror articole transportate în acestea.

Această soluție nu necesită montarea de garnituri sau efectuarea de măsurători deci, puteți obține protecție ca-din-cutie. Conține cinci piese care pot fi montate în lift cu o bară extensibilă, cârlige de sârmă sau ventuze în câteva minute.

Puteți  personaliza husele și ambalajul cu sigla dvs., așa încât protecția dvs.  să nu fie doar utilă ci și conformă cu brandul dumneavoastră.

După folosirea huselor, le puteți scoate din lift și depozita în ambalajul furnizat până veți avea nevoie de ele pentru o altă activitate în alt loc.

Ce include?

 • Protecție cabină lift de cinci-piese făcute de mână, adaptabile majorității dimensiunilor liftului
 • Geantă de depozitare pentru transportul protecției în locații diferite
 • Material reversibil rezistent la foc și apă
 • Un panou PVC de acces la butoanele și comenzile liftului
 • “Livrare prin curierat”
 • Personalizare opțională cu sigla firmei

SOLICITAȚI O OFERTĂ DE PREȚ

Luați legătura cu noi azi pentru soluția protecției liftului dvs.

Suntem mândri să oferim suport complet pentru clienții noștri, ca să beneficiați de o experiență deosebită ori de câte ori utilizați una din soluțiile noastre.

Contactați-ne pentru suport și sfaturi suplimentare.

La Kapok (1988) Ltd, luăm în serios confidențialitatea și vom folosi informațiile dvs. personale numai pentru a vă administra solicitarea sau contul și pentru a furniza produsele și serviciile pe care ni le-ați solicitat. Cu toate acestea, din când în când ne-am dori să vă contactăm cu detalii despre alte produse, servicii sau oferte pe care le oferim. Dacă sunteți de acord ca noi să vă contactăm în acest scop, vă rugăm să bifați pentru a spune cum ați dori să vă contactăm:
Kapok (1988) Ltd poate distribui informațiile dvs. personale numai cu unul dintre distribuitorii noștri autorizați, așa cum este listat pe site-ul nostru web, și numai în legătură cu administrarea solicitarii, contului sau pentru a vă oferi produse și servicii excelente.