Luați legătura cu noi azi pentru soluția protecției liftului dvs.

Salutăm oportunitatea de a discuta despre cerințele dvs., pentru a vă putea oferi cele mai bune opțiuni pentru liftul (lifturile) sau proiectul dvs.

Contactați-ne folosind formularul sau vizitași pagina solicitați oferta de preț pentru a ne oferi detalii suplimentare despre cerințele dvs.

 

Elisabeta Dumitrescu
Smart People SRL
Sos. Salaj, nr 139
Bucuresti
Romania
 

Tel: +40 726635633
Email: [email protected]

La Kapok (1988) Ltd, luăm în serios confidențialitatea și vom folosi informațiile dvs. personale numai pentru a vă administra solicitarea sau contul și pentru a furniza produsele și serviciile pe care ni le-ați solicitat. Cu toate acestea, din când în când ne-am dori să vă contactăm cu detalii despre alte produse, servicii sau oferte pe care le oferim. Dacă sunteți de acord ca noi să vă contactăm în acest scop, vă rugăm să bifați pentru a spune cum ați dori să vă contactăm:
Kapok (1988) Ltd poate distribui informațiile dvs. personale numai cu unul dintre distribuitorii noștri autorizați, așa cum este listat pe site-ul nostru web, și numai în legătură cu administrarea solicitarii, contului sau pentru a vă oferi produse și servicii excelente.