+40 726635633      EN      NL      SK      DE

PROTECȚIE PENTRU CABINA LIFTULUI

O inovație superioară cu Antișoc pentru cea mai bună protecție pentru lift

Protecția cabinei liftului Kapok 88 vă ajută să preveniți cu ușurință și comoditate uzura care duce la deteriorarea rapidă și care poate scurta viața liftului.

BASHABILITY (ANTISOC)

noun

BASHABILITY

noun

Husele noastre specializate sunt atârnate pe pereții liftului pentru a oferi un strat de apărare (pe care aici la Kapok 88 îl numim 'Antișoc') care amortizează impactul. Astfel, puteți evita loviturile, zgârieturile și îndoiturile când plănuiți să deplasați obiecte cu liftul.

Garantat pentru o potrivire perfectă

(custom made drapes)

Opțiuni la comandă sau gata făcute

instalare usoara

fabricat în Marea Britanie

materiale de cea mai înaltă calitate

Lifturile sunt investiții scumpe deci, este importantă menținerea acestora într-o stare bună. Ele constituie o parte integrală a multor clădiri, deci luarea măsurilor de prevenire a avariilor poate duce la economii imense și călători mult mai mulțumiți.
Salutăm oportunitatea de a discuta despre cerințele dvs. pentru a vă putea oferi cele mai bune opțiuni pentru orice soluție de care aveți nevoie.

Ceea ce oferim

Protecție personalizată pentru cabina liftului

Căptușeală de protecție croită pe măsură cu accesorii permanente sau temporare pentru o potrivire garantată, cu montaj ușor de fiecare dată. Această soluție este perfectă pentru lifturile care necesită un design personalizat sau pentru lifturi multiple de aceeași mărime care ar putea beneficia de un montaj rapid care să reducă intervalul de întrerupere cât de mult posibil.

Prin pachetul nostru de protecție a cabinei executat la comandă, oferim huse făcute de mână conform specificațiilor exacte ale liftului dvs. Veți beneficia de panouri măsurate special pentru butoane sau monitoare și putem instala și orice alte accesorii necesare liftului dvs. pentru ca să puteți monta sau scoate husele repede și ușor, în câteva minute.

Acest echipament este incalculabil la creșterea duratei vieții liftului dvs., întrucât previne uzura ce poate constitui factorul numărul unu în problemele timpurii neașteptate ale liftului dumneavoastră.

Mai oferim și huse de culori diverse care să se asorteze cu decorul sau brandul clădirii dvs., precum și câteva tipuri de accesorii minimaliste, elegante.

Salutăm oportunitatea de a discuta despre cerințele dvs. pentru a vă putea oferi cele mai bune opțiuni pentru orice soluție de care aveți nevoie.

În calitate de serviciu ‘one stop shop’, efectuăm vizite gratuite pe teren, pe teritoriul Marii Britanii, unde vă putem oferi sfaturi despre soluțiile potrivite dumneavoastră și vom face măsurătorile precum și. Pentru firmele din afara Marii Britanii, acest serviciu este furnizat de către distribuitorii noștri. Durata de execuție a comenzii este în jur în 4 săptămâni, deci, noua dumneavoastră soluție va sosi la dvs. foarte repede.

Prețul pachetelor făcute la comandă este personalizat conform cerințelor dvs. exacte, deci, contactați-ne acum pentru o ofertă de preț.

Accesorii și montaj

Oferim o gamă excelentă de montaje permanente și temporare potrivite cu cerințele dvs. practice și decorative. Puteți vedea opțiunile noastre în detaliu în galeria noastră foto sau ne puteți contacta pentru a afla mai multe informații despre ce putem oferi.

Salutăm oportunitatea de a discuta despre cerințele dvs. pentru a vă putea oferi cele mai bune opțiuni pentru orice soluție de care aveți nevoie.

Kapok No. 1 Stud

Kapok No. 1 Stud

Magnets

Magnets

Extendable rail

Extendable rail

Suction hook

Suction hook

Suction hook

Tenax

Tenax

Wire hook

Wire hook

Ce include?
Protecție cabină lift de cinci-piese făcute de mână, adaptabile majorității dimensiunilor liftului
Geantă de depozitare pentru transportul protecției în locații diferite
Material reversibil rezistent la foc și apă
Un panou PVC de acces la butoanele și comenzile liftului
“Livrare prin curierat”
Personalizare opțională cu sigla firmei

Salutăm oportunitatea de a discuta despre cerințele dvs. pentru a vă putea oferi cele mai bune opțiuni pentru orice soluție de care aveți nevoie

Smart People SRL

Sos. Salaj, nr.139
Bucuresti
Romania

Loading...