+40 726635633      EN      NL      SK      DE

DESPRE KAPOK 88

O afacere familială de a doua generație recunoscută internațional

Garantat pentru o potrivire perfectă

(custom made drapes)

Opțiuni la comandă sau gata făcute

instalare usoara

fabricat în Marea Britanie

materiale de cea mai înaltă calitate

De peste 30 de ani, inovăm protecția pentru lifturi și interioare. Începută în garajul familiei, firma noastră a crescut ajungând să ofere soluții în întreaga lume.

Istoria

În 1988, Brian și Linda Annable se aflau într-o bibliotecă răsfoind catalogul Yellow Pages, notând numele a sute de firme de lifturi, plănuind să trimită broșuri fiecăreia în parte.

Ca și când creșterea a doi copii nu a fost suficientă muncă, cuplul și-a luat inima în dinți și a pornit firma din propriul garaj.  A făcut un împrumut bancar și a cumpărat activele unei firme, pentru a importa, curăța, ambala fibre naturale Kapok. Kapok 88 a început cu simțul de afacere al lui Brian și deprinderile de croitorie ale Lindei – o viziune împărtășită de cei doi și care urma să crească din garajul lor.

Au început cu o singură mașină de cusut și o masă de croitorie. Cei doi au confecționat prima husă, au inserat ochiurile pentru cârlige pentru prima dată, plini de trepidație. Au lucrat multe ore, balansând viața de familie cu cea a firmei, călătorind la Londra pentru a pune broșuri în cutiile poștale ale tuturor clădirilor cu mai mult de două etaje.

Datorită muncii lor asidue, afacerea s-a dezvoltat. Companii mari de lifturi au achiziționat husele și nu doar că firma a primit comenzi pentru protecția cabinelor de lift, ci și pentru pereții unor clădiri precum Cabot Hall și chiar pentru Apartamentele de Stat.

În 2007, fiul lor Richard a preluat firma cu aceeași viziune ca cea a părinților săi, dar la nivel global. A condus 800 mile până în Germania pentru a expune husele Kapok 88 pentru prima dată, iar un an mai târziu, firma a dobândit primul său distribuitor.

Viziunea și valorile noastre

Promisiunea noastră

Succesul nostru s-a construit pe reputația noastră puternică și pe valorile noastre. Menținând trăsăturile noastre încă din prima zi, ne-am transformat din doi părinți într-un garaj cu o singură mașină de cusut, într-o afacere globală familială de a doua generație cu o experiență acumulată pe parcursul a 30 ani.

Calitate

Nu are sens să producem un produs care este returnat, deci, nu facem așa ceva. Suntem mândri că producem articolele potrivite de prima dată, deoarece confecționăm produsele de mână din materiale de cea mai bună calitate, conform specificațiilor exacte furnizate. Vă oferim soluții de prima clasă, calitatea fiind țelul central.

Pret

Apreciem faptul că investițiile dumneavoastră au nevoie de protecție, dar protecția nu trebuie să coste o avere. Produsele noastre sunt de calitate superioară fără să coste excesiv. Furnizăm oferte de preț individuale adecvate cerințelor dvs. ca să obțineți cel mai bun preț posibil.

Servicii

Suntem serviciul one-stop shop pentru soluții de protecție interioară. Nu are rost să vă îngrijorați cu privire la măsurători sau montări deoarece ne angajăm să vă oferim aceste servicii ca parte din acest pachet. De asemenea, vă sfătuim în legătură cu cele mai bune instalații și accesorii ca să nu trebuiască să faceți totul singuri.

Viteză

Produsele noastre sunt confecționate de mână, deci, suntem atenți să ne asigurăm că sunt potrivite pentru dumneavoastră. Dar acest lucru nu înseamnă că va trebui să așteptați mult timp după plasarea comenzii. Înțelegem faptul că, clienții noștri au deseori termene fixe, deci, încercăm întotdeauna să ne încadrăm în termenii dumneavoastră.

LUAȚI LEGĂTURA CU NOI AZI PENTRU SOLUȚIA PROTECȚIEI LIFTULUI DVS. SOLICITAȚI O OFERTĂ DE PREȚ

Smart People SRL

Sos. Salaj, nr.139
Bucuresti
Romania

Loading...